Waar naar toe...

Gratis Meditatielessen van Falun Dafa

Brussel - 18/8/19 - 29/12/19 (wekelijks)

Programma

Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga meteen aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong, de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. De effectiviteit van Falun Dafa in het verbeteren van de gezondheid, samen met de universele principes waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid, hebben het over de gehele wereld populair gemaakt.

Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze langzaam bewegende oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke zondag van 10u tot 11u30 terecht in het Jubelpark van Brussel.

Voor meer info: nick@fldf.be of 0473/858.809

Aanvang

10u - 11u30

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Jubelpark Brussel

Bereikbaar

per trein: De stations Schuman en Merode liggen op wandelafstand van het museum. Vanuit het station Brussel Centraal is er een metro-verbinding naar het Jubelpark.
per metro: Lijn 1 en 5
Halte Schuman (kortste afstand) of Merode
per bus: 22, 27, 80 - halte Galliƫrs; 61 - halte Merode
per tram: 81 - halte Merode
met de wagen: parking voor hoofdingang Albert en Elisabeth, ingang Park en de Afgietselwerkplaats

Extra info

Falun Gong Introductie: https://www.youtube.com/watch?v=veAeQgnTu1Q

E-Mail

karin@fldf.be


© 2019 - WaarNaarToe
[1416 evenementen]