Waar naar toe...

Het Zwaarste Feest

Gent - 21/4/19 - 23/4/19

Programma

Goe Vur In den Otto
DJ Fleddy Melculy
DJ Turbeau
DJ Devildov

Aanvang

22u00

Inkom

Speed Metal Wave: €10 Headbanger Wave: €14 Moshpit Crew (5): €55

Locatie/Adres

Vooruit

Bereikbaar

Sint-Pietersnieuwstraat 23,
9000 GENT

Extra info

Studio Brussel breidt vervolg aan De Zwaarste Lijst met metal feest in Kunstencentrum Vooruit Gent op zondag 21 april!

Goed nieuws voor alle metalheads! Wie na De Zwaarste Lijst op Studio Brussel nog niet genoeg heeft gehad van zware gitaren en weerzinwekkende drums, kan op 21 april terecht in Kunstencentrum Vooruit voor een heel heavy feest. Studio Brussel brengt de beste metal artiesten van België, waaronder Goe Vur In Den Otto, DJ Fleddy Melculy en Bizkit Park (live), naar Gent om een stevig potje te headbangen en te circle pitten de hele nacht lang.
Elk jaar kunnen de StuBru-luisteraars stemmen op hun favoriete zwaarste nummer. Goe Vur In Den Otto Dj Sofie Engelen en Fleddy Melculy presenteren voor de eerste keer samen op paaszondag de lijst van verderf, live op de radio. Nadien kan je terecht in Kunstencentrum Vooruit in Gent om mee te brullen met de beste gitaarschijven tijdens het nieuwe concept: ‘Het Zwaarste Feest’.
Het moshpit orkest
De DJ’s op de line-up klinken niet onbekend in de oren. Goe Vur In Den Otto, vroeger twee zware mannen maar tegenwoordig het duo Sofie Engelen en Jan Vermeerbergen, staat klaar om uit te pakken met hun luidste DJ-skills. DJ Fleddy Melculy mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hij is bekend als frontzanger van de metalband Fleddy Melculy, maar trekt ook de baan op als platendraaier van de duivel. Verder staan Bizkit Park, DJ Turbeau en DevilDov nog op het programma.
Haal je mouwloze jeansvest maar uit de kast, leer minutenlange solo’s op je luchtgitaar en train die nekspieren. Kortom, prepare for 'Het Zwaarste Feest'.
Voor wie wil stemmen voor De Zwaarste Lijst kan dat vanaf nu doen op onderstaande link: https://zwaarstelijst.stubru.be


© 2019 - WaarNaarToe
[1595 evenementen]