Waar naar toe...

Golf Stappenplan 2

Mol - 21/4/18 - 5/5/18 (wekelijks)

Programma

Wat dacht je van in 3 maanden zelfstandig de golfbaan op te gaan?

Ieder van ons heeft al weleens gedroomd over hoe het zou zijn om op een professionele golfbaan te spelen. Geef toe, wie wil er niet leren golfen op één van de mooiste golfbanen in België? Of een heel parcours lopen op prachtige uitgestrekte greens.

Voel jij het ook al kriebelen om te starten met één van de populairste sporten van dit moment. In 3 maanden leer je van onze professionele instructeurs , hoe ook jij kan leren golfen, je bal uit een zandbunker slaan, of welke club je nodig hebt om in het hoge gras te spelen.

Ons lessenpakket verspreid over 3 lessen op de driving range, gekoppeld aan 3 baan lessen (praktijk) is al reeds een groot succes geweest. Je ontvangt 2 eigen speelclubs om van start te gaan en de kneepjes van het vak te leren. Practice makes perfect, dit is absoluut het motto van de golfsport. Daarom kan je zelfs in je startperiode, onbeperkt je techniek komen trainen in onze oefenfaciliteiten.

Nadien volgt er een theorie examen en gaat het praktijkexamen op de golfbaan van start. Je mag je je golfvaardigheidsbewijs in ontvangst nemen en hierna kan ook JIJ de golfbaan op.
Je zal snel ervaren waarom deze sport zo populair is bij jong en oud.

Aanvang

10u30- 12u00 (3 eerste lessen) , 16u00 - 18u00 (3 laatste lessen)

Inkom

geen

Locatie/Adres

Kiezelweg 78, 2400 Mol- Rauw

Bereikbaar

- ruime parking voorzien voor onze gasten
- bus stopt achter de hoek

Extra info

Ons golf stappenplan gaat van start op zaterdag 24 maart tem 5 mei.
6 lessen verspreid over 6 dagen, met aansluitend praktisch examen op 12 mei.
Totaalpakket: € 295.00 (pp)


© 2018 - WaarNaarToe
[2239 evenementen]