Waar naar toe...

Kom krokuskriebelen in Hidrodoe!

Herentals - 11/2/18 - 18/2/18

Programma

Jammie of jakkie!? Het mysterie van de omgekeerde driehoek

Spetter staat voor een raadsel. Iemand heeft de voedingsdriehoek omgedraaid en alles staat nu door elkaar. Kan jij hem helpen om alles terug te vinden? Met een familiespel over de voedingsdriehoek wil Hidrodoe de kinderen - en de mama's en papa's - leren wat nu wel en niet gezond is. Sommige dingen vinden we "jammie", maar zijn ze wel gezond voor ons? En waar staat het water op deze omgekeerde driehoek? Kom het allemaal te weten tijdens dit interactief spel. Het spel wordt tweemaal per dag gespeeld, samen met een edutainer.
Tijdens de krokusvakantie kan je ook nog genieten van de 3D film Little Dolphin. Het verhaal van de kleine dolfijn die verdwaalt in de grote oceaan raakt jong en oud. Zal hij zijn moeder terugvinden?
Uitblazen doe je in het Watercafé, waar we niet alleen water serveren…
Wil je een leuk dagje uit vol plezier, waar je ook nog dat beetje slimmer van wordt? Hidrodoe blijft de ideale familie-uitstap!

Aanvang

elke openingsdag van de krokusvakantie

Inkom

gratis voor kinderen, op vertoon van de gezinsbondlidkaart

Locatie/Adres

Hidrodoe, Haanheuvel 7, 2200 Herentals

Bereikbaar

een volledige wegbeschrijving vind je op www.hidrodoe.be

Extra info

Voor de negende editie van Krokuskriebels rolt Hidrodoe de rode loper voor je uit! Ben je lid van de Gezinsbond? Dan geniet je tijdens de krokusvakantie van een fikse korting!
Check www.hidrodoe.be en www.krokuskriebels.be voor alle info.


© 2018 - WaarNaarToe
[2209 evenementen]