Waar naar toe...

Nieuwe reeks van 10 lessen bio-energetica

Oostakker - 17/4/18 - 26/6/18

Programma

Op dinsdag 17 april start er een wekelijkse reeks van 10 lessen, telkens op dinsdag van 20u00 tot 22u00 in Danscollege Goedleven waarbij we een veilige groepsdynamiek gaan creëren waarin we kunnen leren loslaten, voelen en alles toelaten wat zich vanuit ons lichamelijke gewaarzijn aandient. Wie nog twijfelt om zich voor de hele reeks te engageren, kan nog los komen meedoen op dinsdagen 27 maart, 3 & 10 april !

Aanvang

20u00

Inkom

200€ voor 10 lessen

Locatie/Adres

Danscollege Goedleven

Bereikbaar

Goedlevenstraat 179A, 9041 Oostakker

Extra info

In de reeks gaan we de dynamiek tussen lichaam en geest verkennen en leren voelen hoe deze eigenlijk samen één geheel vormen. Door middel van (vrij actieve) oefeningen gaan we de spanningen in ons lichaam opsporen en leren voelen hoe die gelinkt zijn aan vastgezette emoties en vaste patronen in onze geest. Door middel van dans en beweging en het gebruik van onze adem en stem gaan we die spanningen wat losser maken zodat er weer ruimte ontstaat om je eigen energie en levensvreugde te laten stromen. De meer actievere stukken worden afgewisseld met momenten van introspectie, voelen en laten doorwerken. De oefeningen komen uit de bio-energetica ontwikkeld door Alexander Lowen, aangevuld met mijn persoonlijke ervaring met lichaamswerk van de voorbije 15 jaar.

- Wil jij graag wat meer geaard zijn en steviger in je schoenen ( of benen) staan?
- Wil jij je graag wat meer aanwezig voelen?
- Wil je graag wat meer uit je hoofd komen?
- Wil jij goed contact kunnen maken met je eigen energie?
- Wil jij graag wat spanning in je lichaam leren loslaten?

Als het antwoord op één of meer van deze vragen, ja is, dan is bio-energetica zeker iets voor jou. Bio-energetica is heel effectief voor zij die het moeilijk hebben met meditatie en yoga omdat ze te veel in hun hoofd blijven zitten. Deze actievere methode mobiliseert het lichaam en de energie waarna het veel makkelijker is om naar binnen te keren en te gaan voelen.

De prijs voor de reeks is 200 Euro voor de 10 lessen ( einde op 26/06). Enkel op 01/05 is er geen les. Instappen kan tot de 2de les op 23 april ( mochten er nog plaatsjes over zijn ).

Je kan inschrijven door je aan te melden via mijn web-site waar je ook alle gegevens vindt om over te schrijven. Je plaats is verzekerd nadat ik het inschrijvingsgeld heb ontvangen:

https://bodymindtherapie.be/bio-energetica-workshops/

Mocht je nog vragen hebben, aarzel zeker niet mij te contacteren: sandra@bodymindtherapie.be - 0486 87 06 16


© 2018 - WaarNaarToe
[2101 evenementen]