Waar naar toe...

The Hooch Escapes

Sint-Truiden - 6/9/19 - 31/12/19

Programma

Het was rond het jaar 1900 dat Mr. Hoetsch bekend was omwille van zijn experimentele drankjes en elixirs. Hij woonde boven zijn eigen winkel "De Kleyne Engel" op de Grote Markt te Sint-Truiden waar hij een selectie van zijn meest bijzondere brouwsels verkocht. De mensen in de omgeving kenden Mr. Hoetsch als een vriendelijke maar mysterieuze man die hun altijd kon verrassen op lekkere smaken en ongewone smaakcombinaties. Tijd voor een gezin had Mr. Hoetsch niet, zijn tijd ging op aan het brouwen. Tussen al zijn kleine creaties door werkte Mr. Hoetsch aan wat zijn levenswerk moest worden: een ultiem drankje. Jaren is hij bezig geweest met opzoekingswerk, proeven, kruiden plukken, formules... maar het noodlot heeft verhinderd dat Mr. Hoetsch ooit zijn eigen levenswerk heeft kunnen brouwen.

Op zijn ziektebed heeft Mr. Hoetsch tegen de pastoor verteld dat hij zijn formules en aanwijzingen als puzzelstukken in het huis heeft verstopt en zijn laatste wens was dat iemand het drankje zou brouwen en proeven. De dokter schreef zijn koortsige gebrabbel af als raaskal en zodoende is de wens van Mr. Hoetsch nooit verwezenlijkt.
Lukt het jou en jouw gezelschap om in de originele woning van Mr. Hoetsch alle puzzelstukjes terug te vinden en zo de formule terug te vinden? Degene die als eerste zijn levenswerk kan brouwen, krijgt een fles van zijn ultieme drankje mee naar huis! Bezoek drie originele kamers en ontdek hoe hij leefde als excentriekeling en vooral hoe hij werkte aan zijn creaties.

Aanvang

00u00

Inkom

30

Locatie/Adres

Hooch, Grote Markt 21, 3800 Sint-Truiden

Bereikbaar

Eigen vervoer: parkeren (betalend) voor de deur of gratis op één van de randparkings.
Openbaar vervoer: NMBS & De Lijn station Sint-Truiden

Extra info

Formules:
Standaard (€30) - vanaf 4 personen: 3 Escape Rooms met 2 proevertjes per kamer (drankjes tegen regulier tarief);
DeLuxe met tapas (€45) - vanaf 6 personen: Welkomstcocktail met hapjes, 3 Escape Rooms met 2 proevertjes per kamer, tapas* en drankjes naar keuze (water, frisdrank, wijn, bier) tijdens de pauzes, een cocktail op het einde van het spel en een prijs voor de winnaar;
DeLuxe met pastabuffet (€55) - vanaf 8 personen: Welkomstcocktail met hapjes, 3 Escape Rooms met 2 proevertjes per kamer, pastabuffet* en drankjes naar keuze (water, frisdrank, wijn, bier) tijdens de pauzes, een cocktail op het einde van het spel en een prijs voor de winnaar;
The Hooch Escapes kan geboekt worden vanaf 4 personen tot en met 18 personen.


© 2019 - WaarNaarToe
[1124 evenementen]