Waar naar toe...

Openluchtfilm: Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?

8730 Beernem - 18/8/18

Programma

Een Frans katholiek bourgeoisechtpaar heeft zijn vier dochters naar best vermogen opgevoed. Hun jongste dochter vormt echter de laatste hoop op een authentieke Franse katholieke schoonzoon van goede komaf. Want de ouders hebben in hun ogen al tegenslag gehad: de drie oudste dochters zijn dan wel getrouwd met een Fransman, maar het zijn de kinderen van immigranten: een succesrijke Chinees, een advocaat van Arabische afkomst en een werkeloze Sefardische Jood. Wanneer de jongste dochter aankondigt dat ze een katholieke vriend heeft, die werkt, zijn de ouders dolgelukkig. Dat haar vriend een zwarte is van Ivoriaanse afkomst, heeft het meisje er niet durven bijvertellen.

Regie: Philippe de Chaeveron
Cast: Christian Clavier, Chantal Lauby, Elodie Fontan, Frédérique Bel, Julia Piaton, Emilie Caen, Frédéric Chau, Ary Abittan, Medi Sadoun, Noom Di
Frankrijk, 2014

Aanvang

21u30

Inkom

GRATIS

Locatie/Adres

Kleuterweelde (Sint-Andreaslaan 42) 8730 Beernem

Extra info

De openluchtfilm start om 21u30 maar vanaf 19u30 is het zomerse terras geopend voor een hapje en een drankje met familie, vrienden en buren. breng gerust je eigen stoel en dekentje mee, installeer je voor het groot scherm en laat het vakantiegevoel maar komen.

Locatie: Kleuterweelde, Beernem (Sint-Andreaslaan 42)
Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. KWB Beernem


© 2018 - WaarNaarToe
[2014 evenementen]