Waar naar toe...

Kunst en Kado

Heist-op-den-Berg - 1/12/19

Programma

Dé 'place to be' voor cadeautjesjagers!
Vind je het steeds moeilijk om telkens weer originele cadeautjes te vinden? Dan wil je echt naar KUNST en KADO komen, want op de 73 standen met handgemaakte en artisanale producten vind je voor iedereen iets, zélfs voor je liefste viervoeter!
KUNST en KADO is dan ook de grootste artisanale beurs in onze regio en staat bekend om de grote variatie aan producten.
Verbaas dus je vrienden en familie met een uniek cadeau van vilt, haakwerk, glaskunst, keramiek, houtsnijwerk, gepersonaliseerde pyrografie, mozaïek, was, papierkunst, schilder- en tekenkunst, bronzen kunst, smeedijzerwerk, kalligrafie, grafische ontwerp, fotografie, design woonaccessoires, kinderboeken, terraria, enz.
Kom proeven van de heerlijke delicatessen en genieten van de zalige geuren van de artisanale verzorgingsproducten, schenk je kids een coole nieuwe outfit of verwen ook jezelf met een uniek juweel, een nieuwe handtas of een van de vele andere hippe accessoires om op je feestje mee te pronken.
Uiteraard kan je tussendoor bijtanken met een cava'tje of koffie of een heleboel andere dranken, voor de hongerigen is er verse dagsoep, taart en hotdogs en de jongste bezoekers kunnen zich laten grimeren.
Iedereen gaat bij ons met een smile op het gezicht en meestal enkele cadeauzakjes in de hand buiten!

Aanvang

10u00

Inkom

€1 (jonger dan 12 jaar gratis)


© 2019 - WaarNaarToe
[1241 evenementen]