Waar naar toe...

Golf Stappenplan 5

2400 Mol - 27/5/18 - 8/7/18 (wekelijks)

Programma

Bent u benieuwd of de golfsport ook iets voor u is? Of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor elke gelegenheid? Informeer dan naar snel naar het Golf Stappenplan: een speciaal lespakket voor beginners waarmee snel en tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennis gemaakt kan worden met de golfsport en waarin onder deskundige begeleiding het basis diploma voor golfers behaald kan worden.

Het Golf Stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in sociale groepslessen onder leiding van een erkende PGA Professional. Het programma bevat in totaal ruim tien uur les: 3 lessen van 1,5 uur op de driving range en putting green en daarnaast gaat u 3 maal 2 uur de golfbaan op om direct baanervaring op te doen. Aan het eind van de lessen kunt u op de club onder individuele begeleiding van een examinator stressvrij een theoretisch en praktische golfexamen afleggen. Mits het behalen van positieve resultaten geeft dit zogenaamde golfvaardigheidsbewijs u toegang tot de meeste golfbanen in Europa.

Al het noodzakelijke materiaal krijgt u gedurende het Golf Stappenplan gratis ter beschikking. Bovendien mag u gedurende de lesperiode onbeperkt en gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, zodat u het golfspel op uw eigen tempo kunt ontdekken.

Aanvang

10u30

Inkom

295.00/pp

Locatie/Adres

Kiezelweg 78, 2400 Mol

Bereikbaar

auto
fiets
bus

Extra info

Het volledige Golf Stappenplan t.w.v. € 295 per persoon wordt gegeven in groepen van maximaal acht personen waardoor de deelnemers ruimschoots individueel begeleid worden. Inschrijven kan zowel individueel als per groep met familie of vrienden. Voeg daarbij dat u op de Kempense Golf Club in een inspirerende omgeving en op een ontspannen manier ontvangen wordt, dan zou niets u moeten tegenhouden om met golf te beginnen. Voor inschrijving en meer informatie mailt u snel naar info@kempensegolf.be.


© 2018 - WaarNaarToe
[2222 evenementen]