Waar naar toe...

Comedy at M-café: Nigel Williams

leuven - 20/1/18

Programma

Tijd voor een Rock & Roll comedypodium, waar alles kan en alles mag, in combinatie met alternatieve streek- en wereldbieren, geselecteerd door biersommelier Jurgen, is exact wat de stad nodig heeft. Verwacht een mix van nieuw talent en gevestigde waarden die in een gezellige setting nieuw comedymateriaal komen testen.

Onze maandelijkse locatie, het M-Café, bevindt zich in Museum M en heeft een uitgebreide eetkaart. Eten en lachen op dezelfde locatie! Zo moet je je niet haasten tussen het etentje en de show.

Check ook even onze parkeertips op de website en je bent klaar voor een perfect avondje uit zonder zorgen.

Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE
Start 20u - inkom 7€ - Vol=Vol

line up:

Nigel Williams:
Afkomstig van Bristol (UK) is Nigel één van de grondleggers van de Belgische stand-up comedy. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Verwacht korte, maatschappijkritische, onvoorspelbare en ook confronterende jokes van de Godfather of comedy.

Frans Pelgrims:
Van classics gesproken Frans stond zij aan zij met Nigel Williams en Raf Coppens toen ze stand-up comedy uit de Belgische grond gestampt hebben. Na twee finaleplaatsen in Humo's Comedy Cup, de hoofdprijs op “theater aan zee” en een driehonderdtal optredens in Vlaanderen én Nederland, werd het stil rond deze Limburgse comedian. Gelukkig hebben wij hem kunnen overtuigen om voor één keertje Leuven nog eens onveilig te maken!

Quinten Friederichs:
Is niet-lokaal, lokaal talent. Als comedian maakt hij rake grappen en als improvisator bij de Leuvense groep “Preparee” doet hij dat zelfs zonder voorbereiding.

Vincent Voeten:
zwartgallige dan wel absurde oneliners en een gortdroge deadpan delivery. Vincent was ook finalist in de Lunatic Comedy Award en winnaar van de Comedy talent Award....wij zijn fan!

Aanvang

20u

Inkom

7€

Locatie/Adres

savoyestraat 10 3000 leuven

Extra info

alle info op www.comedyleuven.be


© 2018 - WaarNaarToe
[2004 evenementen]