Waar naar toe...

Tentoonstelling "De muze van Eos" met Els Janssens

Hingene - 25/3/19 - 22/4/19 (wekelijks)

Programma

Solo expo “ De muze van Eos” (schilderijen en ceramic)

Schilderen brengt me het geluk om in vrijheid te creëren door de reis in de betoverende wereld van verf en kleur. Het spectaculaire spel is een fantastische uitnodiging om passionele werken te maken , de schoonheid op te roepen – een mix van emoties weer te geven, om een wit doek tot leven te brengen .
In mijn schilderijen zoek ik het contrast tussen natuur en ruimte, fascinerende beelden, signalen weergeven , een zoeken naar evenwicht tussen lijn en vloeiende kleuren, tussen droom en werkelijkheid.
Mijn stijl is full colour zwevend tussen realistisch en abstrakt, vanuit een thema, natuur, ruimte, mens, dier, cultuur, poëzie, filosofie…….
De muze van Eos brengt aan ons elke dag het mysterie van het licht dichterbij.

Ceramic
Het inspireert me om schoonheid te brengen in een zo eenvoudig mogelijke vorm en kleur, in diepgang en ingetogenheid die ik terug vind in de natuur en culturen; “ LESS IS MORE”
Het ritme van de natuurelementen die samensmelten, vormen een harmonieus geheel en maken van elk keramisch werkstuk een unicum .
De zoektocht naar perfectie imperfectie vormt een boeiende reis. Elke creatie in vrijheid is telkens een herbronning thuis en wereldwijd.
Mijn keramisch werk is Aziatisch getint en bestaat uit het maken van chawan, ikebana vazen ,teapots ,unica’s …., ik verzamel daarbij natuurlijke materialen om mijn as- en natuurglazuren samen te stellen , de stukken worden in een gas of houtoven gestookt.

Aanvang

14u

Inkom

gratis

Locatie/Adres

Paviljoen De Notelaer - Notelaerdreef 2 - 2880 Hingene

Bereikbaar

https://notelaer.be/contact/

Extra info


www.notelaer.be - info@notelaer.be 03/889.69.20 - Like ons op Facebook
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten
Openingsuren :
Vanaf maart: : elk weekend van 14u tot 18u Vanaf april : alle dagen van 14u tot 18u Vrijdag gesloten In juli en augustus ook op vrijdag open! Toegang gratis
Wil je meer betrokken worden bij de werking van De Notelaer, sluit je aan bij de vriendenkring.
Tentoonstellingen : gratis tijdens de openingsuren Wandelingen : 3€ incl. drankje enkel de stiltewandeling is gratis - vooraf inschrijven Zomerconcerten : 14€ incl. aperitief - vooraf inschrijven


© 2019 - WaarNaarToe
[1696 evenementen]