Waar naar toe...

Concert SOLIDARITEIT ... een mooi geschenk

Bree - 20/10/18

Programma

Amakuriki, solidariteitskoor uit Bree, zal op zaterdag 20 oktober haar jaarlijkse concert geven. Onder leiding van dirigente Lilit Sati wordt een uitgebreid repertoire aan Afrikaanse, Nederlandse, Engelse, en Portugese liedjes gezongen. Overigens zal zij ook het Armeens volkslied en een potpouri van 3 Armeense volksliedjes ten gehore brengen.

Deze editie zal in het teken staan van kinderen, want de opbrengst van het concert gaat naar VZW “t Kietelt. Deze organisatie zamelt op allerlei manieren geld bij elkaar om kinderen uit kansarme gezinnen in Vlaanderen de kans te geven om hun verjaardag te vieren. Zij krijgen van ‘t Kietelt een verjaardagsdoos waarin alle benodigdheden (versiering, cadeau, cake, traktatie voor op school,…) zodat zij hun verjaardag kunnen vieren. Dit gebeurt in samenwerking met OCMW’s en de voedselbanken. Tijdens het concert zal verder uitleg geven worden over dit project door een medewerker van ‘t Kietelt.
Vandaar de titel van het concert: ‘Solidariteit … een mooi geschenk’

Het gastoptreden wordt verzorgd door het Huisorkest van Monsheide uit Peer. Zij een aantal bekende muziekstukken spelen, waarvan enkele met zang van Amakuriki erbij.

Tijdens het concert zullen muzikanten met piano en gitaar Amakuriki begeleiden met muziek.

Aanvang

19u30 zaal open 19u00

Inkom

8,00

Locatie/Adres

Zaal Jan van Abroek Kerkstraat 8 Beek (Bree)


© 2018 - WaarNaarToe
[1826 evenementen]