Waar naar toe...

Workshop intro JavaScript

Gent - 19/8/19

Programma

BeCode is een opleidingscentrum van een nieuwe generatie, waar je gratis de nieuwe digitale technologieën onder de knie kan krijgen. Onze job is om werkzoekenden te helpen aan een job in IT. Je hebt als kandidaat absoluut GEEN IT kennis/ervaring/diploma nodig, iedereen is welkom!

In 2019 hebben we als uitdaging 600 werkzoekenden op te leiden in web development.  We zijn gestart in 2017 in Brussel en intussen zijn we aanwezig in zes steden: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. De opleiding is vooral gericht op werkzoekenden en vroegtijdige schoolverlaters, met een instroom naar tewerkstelling van ruim 80%.

Gedurende 7 maanden voltijds dagonderwijs, krijgen de deelnemers een intensief bad in web technologieën, waarbij ze websites, webapplicaties en hybride mobiele applicaties (apps) leren bouwen. De aanpak is daarbij zowel gericht op: meta-leren, actieve pedagogie, toegang zonder enige discriminatie en de opleiding is volledig GRATIS (er worden ook laptops ter beschikking gesteld voor wie dat nodig is). Opleiding erkend door de VDAB!

GRATIS tickets: https://becodeworkshopjavascript.eventbrite.com

Aanvang

14u00-16u30

Inkom

gratis

Locatie/Adres

Koningin Astridlaan 185, 9000 Gent

Bereikbaar

Gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer, onze BeCode campus ligt op 100m van het Gent-Sint-Pieters station. Iedereen is welkom!


© 2019 - WaarNaarToe
[1416 evenementen]