Waar naar toe...

Luchtbal Volkskermis

Antwerpen-Luchtbal - 5/8/18 - 15/8/18

Programma

Zondag 5 augustus (AV): Spaanse Brunch

Vrijdag 10 augustus (AV) : Barbecue

Zaterdag 11 augustus (9-17): Openlucht rommelmarkt

Zondag 12 augustus (14-17): Gratis geanimeerde kindernamiddag (-12 j.)

Woensdag 15 augustus: Moederdagviering (VM) en middagmenu

Inkom

Eten en drank betaalend aan schappelijke prijzen, andere acriviteiten zijn gratis (ook bezoek aan de rommelmarkt en deelname aan de kindernamiddag)

Locatie/Adres

In en rond voormalig Parochiecentrum, Canadalaan 103, 2030 Antwerpen

Bereikbaar

Openbaar vervoer: alle bussen en trams die vanuit Antwerpen naar het noorden rijden (richting Ekeren) komen langs het kermisterrein. Stopplaats aan de kermis : halte Luchtbal Kerk.
Met de wagen. Het kermisterrein is ca 500 m van cinemacomplex Kinepolis. Neem op de Ring rond Antwerpen de afrit Merksem (richting Antwerpen-Centrum, dat is de Groenendaallaan). Aan het kruispunt met de Noorderlaan (vóór Kinepolis) rechtsaf, dan eerste rechts (Santiagostraat) en dan de eerste links (Canadalaan).

Extra info

Luchtbal Volkskermis gaat al decennialang door tijdens de Antwerpse kermisweek midden augustus. Dit kleinschalig evenement garandeert je een gezellige namiddag of avond met vrienden in een ontspannen sfeer. De jaarlijkse grote openluchtrommelmarkt, de gevarieerde attractieve kindernamiddag en de traditionele moederhulde zijn zoals steeds de trekpleisters en alles is gratis toegankelijk. Dit jaar in een wat afgeslankte versie omdat enkele sponsors afhaakten, maar nog altijd springlevend dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers. Op het groot openluchtterras en in het praatcafé is er drank- en eetgelegenheid aan zeer democratische prijzen.


© 2018 - WaarNaarToe
[2006 evenementen]