Waar naar toe...

Ensemble Clematis - Klassiek in de Abdij

Jette - 1/4/18

Programma

Tijdreis naar de zeventiende eeuw... De aangenaam ruikende clematisbloem staat voor creativiteit en idealisme. In die zin laat het ensemble Clematis barokmuziek herleven als een levende uitvoering in het nu, met respect voor de authentieke bronnen. Rond stichtster Stéphanie de Failly richt een wisselende groep barokmusici van hoog allooi zich op het Italiaanse en Duitse repertoire uit de 17e eeuw. Met twee violen en basso continuo (Guy Penson aan het klavecimbel!) spelen ze in de abdij triosonates, van onder meer Corelli, Carl Philip Emanuel Bach en Johann Gottlieb Goldberg (ja, die van de variaties…).

Wegens rijzend succes herhaald: Klassiek in de Abdij, elke eerste zondag van de maand in Jette, mét gratis aperitief en kinderopvang!


Aanvang

11u00

Inkom

10 / 5 euro (-12, +65).

Locatie/Adres

Abdij van Dielegem, Tiebackxstraat 14, 1090 Jette.

Bereikbaar

Helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Extra info

Klassiek in de Abdij voor het ganse gezin... Breng gerust uw kinderen mee naar Klassiek in de Abdij. Zij kunnen onder begeleiding van twee monitoren spelen in de kinderopvang op het gelijkvloers van de abdij. Bij droog weer kan er ook in de tuin van de abdij geravot worden. Zij beschikken ook over een heuse speelkoffer met allerlei leuks in om te ontdekken. De kinderopvang is gratis.

Info: Gemeente Jette - Dienst Biculturele Activiteiten: culture@jette.irisnet.be – 02 423 12 65 – www.jette.be


© 2018 - WaarNaarToe
[2322 evenementen]