Waar naar toe...

Losse sessie bio-eneregtica

Gent - 20/8/19 - 27/8/19 (wekelijks)

Programma

Een aantal losse sessies waarin de basis-principes van bio-energetica aan bod komen: je aandacht naar binnen leren richten, voelen wat daar leeft en/of blokkeert en door middel van oefeningen, adem & geluid je energiestroom en de daarmee verbonden gevoelsstroom weer activeren zodat spanningen en vastgezette emoties kunnen loskomen en verzachten.

Aanvang

20u00

Inkom

20€

Locatie/Adres

Kiné Consult, Ottergemsesteenweg 209, Gent

Extra info

Waar zit jouw energie? Waar stroomt ze en waar niet? Wat voor invloed heeft dat op de manier waarop jij in de wereld staat? Op je eigen benen staat? Je plaats inneemt? De manier waarop jij met jezelf en met anderen omgaat? Vanuit het lichaam komt het antwoord op deze vragen op een veel authentiekere manier dan vanuit je hoofd. Omdat je hoofd gevuld is met veel boodschappen: van hoe en wie je zou moeten zijn, wat je allemaal zou moeten kunnen, zou moeten gedaan hebben of nog zou moeten doen, ... om te passen in het beeld dat deze maatschappij ons voorhoudt .. maar past dat beeld ook bij jou of heb jij je daar zo moeten in wringen dat je nu helemaal in een soort van pantser en masker zit, dat helemaal niet bij je past ... waardoor je je moe, onzeker, lusteloos, gespannen, gestresst of misschien zelfs (wat) depressief voelt...

Breng je energie en je lichaam in beweging om terug contact te maken met jouw gevoel en leer hoe je dat pantser wat kan verzachten en loslaten! Zodat jouw unieke levensenergie terug kan gaan stromen en jij het leven kan gaan leiden dat echt bij jou past. Zodat je je weer goed in je vel voelt en je dat ook uitstraalt , van binnen en van buiten !


© 2019 - WaarNaarToe
[1416 evenementen]