Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

Het Koninklijke Luchtvaart Maatschappij geeft u de upgrade dat u nodig heeft. Kort samengevat is het Koninklijke Luchtvaart Maatschappij de reis dat u oprecht verdient. Het gevoel dat u uit het vliegtuig stapt en het fascinerende Bangkok betreedt is zeker het vliegen waard. Niet alleen is Bangkok de hoofdstad van Thailand, maar bied het ook diverse mogelijkheden om echt de Thaise cultuur te ontdekken. Bangkok, Hongkong, Londen, New York en Rome zijn bij het KLM echt de top bestemmingen. Het KLM biedt ook een reisgids aan, zodat u alle fascinerende en diverse plekken kunt ontdekken. Eten in heerlijke restaurants, monumenten bekijken en genieten van het klimaat dat is iets waar reisgidsen handig voor zijn. Ook verzorgt het KLM voor het vervoer, zodat u een flexibele en moeiteloze reis te ge moet komt. Het kan makkelijk overkomen dat u op uw droombestemming moeite krijg met het vinden van een overnachting. Daarop heeft het KLM een oplossing erop gevonden, namelijk een reispakket samenstellen waarvan de bundel van de vlucht en de overnachting wordt gecombineerd. Bij het KLM bieden ze de populairste reispakketten samen. Curaçao van 8 dagen vanaf € 929 pp inclusief overnachting. Dubai 5 dagen, vanaf €589 pp inclusief overnachting. Ontvang € 150 euro korting plus $ 250 credit op je reis naar het Curaçao Marriott Beach resort.

Oprichting

Het Koninklijke Luchtvaart Maatschappij werd in 1919 opgericht door Albert Plesman. Op 17 mei 1920 werd de eerste vlucht plaatsgevonden. KLM vloog op 1 oktober 1924 voor het eerst naar Batavia. Op 10 mei 1940 vond de tweede wereldoorlog plaats, waarin de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij invloed op had. De toestellen van het KLM werden exporteert naar het Australië - Indonesië gebied. Op 21 mei in 1946 was het KLM de eerste Europese luchthaven dat trans-Atlantische vluchten tussen Amsterdam en New York City plaats vond. In 1978 werd door de eerste vrouwelijke piloot in een KLM-vliegtuig bestuurt. Het Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de oudste dat onder haar oorspronkelijk naam behoud. De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij werd op 5 mei 2004 geïntroduceerd op beurzen van Amsterdam, Parijs en New York. In de Boeing 777-300 is het grootste passagiersvliegtuig van het Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. De Boeing heeft 12.000 range en er passen 408 passagiers in.

Op schiphol

Op het moment dat u in Schiphol bent gearriveerd en dan in de KLM-vliegtuig instapt is wel het eerste waar u aan denk wel aan de extra bagage dat u kwijt moet hebben. Bij het KLM bieden ze extra bagageruimte aan, zodat u alle benodigdheden mee kunt nemen. Boven in de wolken en genieten van het prachtige uitzicht is zeker een genot om ernaar te kijken. Focussen op de eindbestemming is zeker iets om tegenop te kijken. Na het opstijgen kunt u gaan genieten van de prettige service die het KLM aanbiedt. Het KLM ook terwijl koninklijke luchtvaart maatschappij is het veiligste vliegtuigbedrijf in Nederland. Veiligheid is het enorm belangrijk als u een landelijke reis gaat maken. Het KLM is het beste optie tijdens het reizen, zodat u op uw gemak voelt. Het KLM is niet alleen veilig om mee te reizen, maar ook ontzettend duurzaam. Het KLM heeft ook een combo deal van het vlucht & hotel in 1. Het is niet alleen voordelig, maar ook efficiënt. Voor de feestdagen zijn er natuurlijk ook ontzettende goede deals. Het enige wat u ervoor moet doen is een vlucht kiezen, het verblijf en tenslotte het vervoer. Het KLM zorgt voor het perfecte Europese steden trip, het enige wat u hoeft te doen als klant is uw voorkeuren aangeven. Bij het KLM kunt u uw voorkeuren aangeven, zodat uw reis perfect kan verlopen. Reist u graag in stijl, dan is het World Business Class wel wat voor u. Dit zijn de voordelen van het World Businessclass: De beenruimte is een full-flatstoel en zorgt voor een convertibele reis. Het handbagage zijn twee stuks en 1 accessoire, de maaltijden is een 3- gangen diner samengesteld door topchefs. Drankjes heeft u een extra keuze uit diverse wijnen en eersteklas likeuren. En tenslotte is het entertainmentsysteem krijgt u alles wat u nodig heeft om te werken in de wolken. Het KLM verzorgt voor een uitstekend vervoer en dat u moeiteloos uw bestemming kan bereiken.

KLM Holidays & Fly en drive

Reist u voornamelijk zakelijk dan is het KLM Holidays dan echt iets voor u. Het verzorgt namelijk voor de vlucht, hotel en of huurauto. Het is een veilig en een betrouwbare deal. Ook is het verzekerd voor een geweldige reis. Bij de KLM wordt er een aanbieding aangeboden gekregen genaamd de grote besparing. De grote besparing houdt in dat er diverse landen zijn met een super goedkope aanbieding aangeboden wordt. In het stad Genève van het land Zwitserland is slechts 1 dag voor maar € 46 euro per persoon. Genève is op een na grootste stad van Zwitserland. In de grootste stad van Australië namelijk Sydney heeft het KLM ook een prachtige aanbieding voor de hand. Voor slecht € 42 euro per persoon en per dag heeft u al een schitterend vakantie voor de boeg. Op 1 Januari 2019 telde Sydney 5.313.163 inwoners. De laatste grote besparing gaat naar Los Angeles voor maar € 53 euro per dag en per persoon. Los Angeles is het grootste stad in Californië en de op een na grootste van de Verenigde staten.

Met het Fly & Drive van KLM krijgt u de mogelijkheid om uw droombestemming makkelijker te bereiken. Het Fly & Drive is een huurauto van het KLM, waarmee u door verschillende steden kunt reizen. Vliegen heeft de mogelijkheid om door de gehele wereld door te reizen. Reizen door diverse landen, steden en dorpen heeft een impact in jouw herinnering en belevenissen in het leven. Met behulp van het KLM beleef u een absoluut avontuur, waarin u als klant met het KLM een gehele reis wilt gaan maken. Op het moment dat u in het vliegtuig instapt krijg u gelijk het welkom gevoel dat gelijk naar binnen schiet. Geniet van uw toekomstige reis en laat het KLM uw dromen uitkomen. Geen enkele bestemming is te ver voor het KLM.